Over de postings

Een van de beste bronnen van inspiratie om over te schrijven is poezen. Ik heb bijna altijd poezen gehad, en ik weet uit ervaring dat ik een leven zonder poezen bepaald minder leuk vind. Het is niet zozeer hun aaibaarheidsfactor die poezen tot mijn favoriet maken, al speelt dat wel mee, maar vooral hun zelfstandige karakter. Als ik moest kiezen tussen een pluizige poes in een fluwelen mandje op weg naar een kattententoonstelling of een avontuurlijke kater op vrijbuiterpad, dan gaat mijn stem te allen tijde naar de laatste.

De aanleiding om deze page te maken was dat ik wilde leren om te werken met stylesheets (CSS). Dat betekent dat deze pagina het beste te bekijken is met een browser die stylesheets aankan: Netscape en Internet Explorer vanaf versie 4, en verder Opera of WebTV (zie het overzicht van Western Civilization, de producent van het programma Style Master waarmee ik deze stylesheets gemaakt heb.)

De plaatjes rechtsbovenaan zijn zogeheten X-Faces, zoals die ook in de originele postings stonden. Meer informatie over X-Faces vind je op mijn X-Faces pagina.

Deze postings zijn oorspronkelijk gepost in de newsgroup nl.eeuwig.zonde. Copyright berust natuurlijk bij mij, ace@xs4all.nl. Deze page draag ik op aan Hippie, Tom, Nel, Jip, Jans, Pluis, Dons, Tijger, Aagt, Lotje, Roos, Doortje, Hugo, Kiwi, Ibis en Kafka.

Was getekend, ace,
Utrecht, 8 november 2000

-- 
   =^^=  
   (  )~ ______________________________________ (c) ace <ace@xs4all.nl>